Lund Svindal gir drahjelp til app-satsing

Lanserer app som skal hjelpe folk å holde kontakten med hverandre.

UTVIKLET APP: Aksel Lund-Svindal og Spond-gründer Per-Otto Wold.

Publisert:

De har brukt tre år og 20 årsverk og utviklet 400 versjoner av appen. Men tirsdag melder Spond at nyvinningen er klar.

Med seg på laget fikk selskapet alpinisten Aksel Lund Svindal.

– Aksel har bidratt med et skarpt og innsiktsfullt hode i utviklingen av Spond, i tillegg til å utvise et stort engasjement. At han allerede bruker appen aktivt i organiseringen av sin hverdag, og får det til å funke, er nok et bevis på at den har livets rett, sier konsernsjef Per-Otto Wold i Spond i en pressemelding.

Lund Svindal sier i pressemeldingen at det er første gan han investerer i noe i en så tidlig fase og at det var en forutsetning at han skulle få være med på å påvirke og utvikle produktet.

– Hobbyen kan ikke være treskjæring

– Jeg tilbringer mye tid på flyplasser og hotellrom, og da kan ikke hobbyen min være treskjæring. Det må være noe som kan surre rundt i hodet. Mellom treningsøktene og renn diskuterer jeg gjerne hvordan folks hverdag kan gjøres enklere med kollegene i Forskningsparken, sier Lund Svindal i pressemeldingen.

Konseptet for appen som Spond nå lanserer er at brukeren skal kunne sende ut en forespørsel til sine kontaktet og få klare svar.

«Mottagerne trenger ikke selv å ha Spond for å kunne ”spondes”, men kan inviteres inn via sms og e-post. Spond gir likevel full oversikt over hvem som kan møtes når, hvem som har svart og hvem som eventuelt må purres med ett enkelt tastetrykk,» heter det i en pressemelding.

Les også

Svindal fikk omtale verdt 56 millioner kr.

Les også

Kjendiser tjener fettpå Bjørn Kjos' bank