E24 lanserer ny nyhetstjeneste: – Det beste som har skjedd norsk mediebransje på mange år

E24 lanserer appen minE24, som gir deg alle økonominyhetene på ett sted. Karl Oscar Strøm og Hans-Petter Nygård-Hansen elsker produktet.

SISTE: Med minE24 på din mobil får du full oversikt over nyhetsbildet.
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert: Publisert:

Et eget team journalister tråler hver dag flere hundre kilder og mange tusen artikler verden over for de viktigste økonomi- og næringslivsnyhetene. De lager minE24.

– Gjennom intervjuer med flere brukere forsto vi fort at våre brukere hadde et felles problem: Å skaffe seg oversikt over nyhetsbildet. Dette problemet forsøker vi å løse med minE24, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør Per Valebrokk.

Appen minE24 har nå vært å finne i App Store og Google Play i et par uker. Før det har den blitt testet av et knippe brukere siden før sommeren.

Last ned minE24 i App Store eller Google Play!

– Min primære nyhetskilde

To nyhetsjunkier som har vært minE24-brukere i flere måneder, er Pareto-investeringsrådgiver Karl Oscar Strøm i Pareto og kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen, som også utgir podcasten Mediapuls.

BESTE: Hans-Petter Nygård-Hansen mener minE24 er det beste som har skjedd i norsk mediebransje på mange år.

I en av de siste podcast-episodene kåret Nygård-Hansen og hans kollega Marius Karlsen minE24 til Norges beste nettavis på mobil.

– Vi som lager Mediapuls, er opptatt av kvalitetsjournalistikk, og denne appen er et veldig viktig steg på veien for å få journalistikken ut til målgruppen. minE24 er det beste som har skjedd i norsk mediebransje på mange år, sier Nygård-Hansen.

Karl Oscar Strøm er også svært fornøyd med appen.

– Det har allerede blitt min primære nyhetskilde, sier han.

Personalisert

Det både Strøm og Nygård-Hansen liker godt med minE24, er muligheten til å følge selskaper og nyhetshistorier - altså å holde seg løpende oppdatert på spesifike saker.

Vil du for eksempel få med deg alle nyheter om Statoil, USAs gjeldstak eller Wells Fargo-skandalene, så kan du velge å følge det, og du kan slå på pushvarsler om du ønsker.

– Jeg liker muligheten til å bestemme selv hva appen skal gi meg av nyheter. Også synes jeg det er genialt at når jeg har lest en artikkel, får jeg forslag til å følge nye kategorier og temaer. Jeg finner meg selv i å utvide mitt eget interessefelt, å får nye unnskyldninger, i positiv forstand til å gå inn i appen, sier Nygård-Hansen.

Strøm liker at man kan justere sin egen forside utfra hvilke områder man er mest interesset i.

– Liker du ikke nyheter om makro, kan du til en viss grad fjerne dem, og er det teknologi-nyheter du er mest interessert i, kan du styre innstillingene så du får mer av dem, sier Strøm.

FORNØYD: Karl Oscar Strøm er spesielt fornøyd med at du kan tilpasse minE24 ut fra hvilke nyheter som opptar deg.

Basert på brukernes valg og journalistenes redaksjonelle vurderinger lages en personalisert nyhetsmiks til hver leser.

Med minE24s nye børssider får du også god oversikt over kryptovaluta. Appen er den første i Norge med en kursliste over de 100 største krytopvalutaene. Dermed kan du alltid finne ut hvordan kursen i bitcoin, ethereum eller kanskje zcash har forandret seg.

– Skreddersydd

Per Valebrokk er svært fornøyd med det nye produktet E24 nå kan tilby.

– For E24 har det viktigste alltid vært å være først og best på de største nyhetene innen økonomi og næringsliv. Nå har vi også fått et produkt som er skreddersydd for dette formålet, samtidig som vi tilbyr oversikt og muligheten til å personalisere nyhetsopplevelsen, sier han.

E24s lesere har vært viktige for utviklingen av produktet. Gjennom intervjuer og brukertester har de vært med på å forme minE24 til produktet som nå er lansert, og Per Valebrokk håper de som bruker minE24, gir lyd fra seg.

– Vi lager dette produktet for alle som er interessert i økonomi- og næringslivsnyheter, og som trenger å holde seg oppdatert. Lesernes tilbakemeldinger er derfor essensielt for at vi skal kunne oppdatere oss og alltid være først ute med å tilby den beste opplevelsen for dem, sier Valebrokk.

Last ned minE24 i App Store eller Google Play! Og gi minE24 ros eller ris her!

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Over 100.000 nordmenn har lastet ned minE24

  2. Norsk gruveselskap vil utstede kryptovaluta sikret i råvarer

  3. Gard L. Michalsen blir ny publisher i E24 Dine Penger

  4. Nordea-sjefen om sin bransje: – Nå endres alt vi gjør

  5. Jakter nye investor-millioner