200 MILLIONER DOLLAR: - Google kjøper Digg

Men Digg avviser oppkjøpsryktene.

  • Christine Jensen
Publisert:

Søkemotorgiganten Google skal ifølge teknologibloggen techcrunch.com være i sluttforhandlinger med Digg.com om et oppkjøp.

Digg.com er et av USAs 50 mest populære nettsteder og fungerer som en brukergenerert samleside med lenker til interessante nettsider - delt opp i forskjellige kategorier.

Les også: Google faller pladask!

Techcrunchs forfattere skal ha hørt fra flere kilder både på innsiden og utsiden av Google at forhandlingene mellom de to selskapene er i sluttfasen. De to selskapene skal ha signert en avtale som blant annet gjør at Digg-innhold kommer til å bli en del av Google News.

Google må ifølge teknologibloggen ut med rundt 200 millioner dollar for anbefalingsnettstedet. Det tilsvarer rundt 1 milliard norske kroner.

- Feil

Men fra Digg er ordlyden en helt annen.

- Normalt er vår policy å ikke kommentere slike ting som dette, men dagens rykter om en budkrig som involverer Google og Microsoft har laget et slikt oppstyr at vi føler oss tvunget til å fortelle dere alle direkte at de er fullstendig feilaktige, skriver Diggs administrerende direktør, Jay Adelsen i sin blogg.

Så gjenstår det å se hva som er riktig. At det er de store internettoppkjøpenes tid er det i alle fall ingen tvil om.

Bare det siste året har blant annet Microsoft prøvd seg på Yahoo (på mange forskjellige måter), Google kjøpt opp Doubleclick og Microsoft kjøpt seg inn i Facebook.

Les også: 10%-stup for Apple-aksjen
Les også: Budkrig om iPhone 3G

Flere saker på E24

Publisert:

Flere artikler

  1. Microsoft kjøper Skype

  2. Twitter-aksjen stupte etter laber oppkjøpsinteresse

  3. LA 46 MRD. PÅ BORDET: Bill Gates presset gjennom Skype-kjøpet

  4. Microsoft får tommelen ned fra investorene

  5. IT-krigen trappes opp