200 MILLIONER DOLLAR: - Google kjøper Digg

Men Digg avviser oppkjøpsryktene.

  • Christine Jensen
Publisert:,

Søkemotorgiganten Google skal ifølge teknologibloggen techcrunch.com være i sluttforhandlinger med Digg.com om et oppkjøp.

Digg.com er et av USAs 50 mest populære nettsteder og fungerer som en brukergenerert samleside med lenker til interessante nettsider - delt opp i forskjellige kategorier.

Les også: Google faller pladask!

Techcrunchs forfattere skal ha hørt fra flere kilder både på innsiden og utsiden av Google at forhandlingene mellom de to selskapene er i sluttfasen. De to selskapene skal ha signert en avtale som blant annet gjør at Digg-innhold kommer til å bli en del av Google News.

Google må ifølge teknologibloggen ut med rundt 200 millioner dollar for anbefalingsnettstedet. Det tilsvarer rundt 1 milliard norske kroner.

- Feil

Men fra Digg er ordlyden en helt annen.

- Normalt er vår policy å ikke kommentere slike ting som dette, men dagens rykter om en budkrig som involverer Google og Microsoft har laget et slikt oppstyr at vi føler oss tvunget til å fortelle dere alle direkte at de er fullstendig feilaktige, skriver Diggs administrerende direktør, Jay Adelsen i sin blogg.

Så gjenstår det å se hva som er riktig. At det er de store internettoppkjøpenes tid er det i alle fall ingen tvil om.

Bare det siste året har blant annet Microsoft prøvd seg på Yahoo (på mange forskjellige måter), Google kjøpt opp Doubleclick og Microsoft kjøpt seg inn i Facebook.

Les også: 10%-stup for Apple-aksjen
Les også: Budkrig om iPhone 3G

Flere saker på E24

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Hegnar omfavner Giske

  2. Radio Norge over ti prosent

  3. Yahoo inngår avtale med Carl Icahn

  4. Annonsørinnhold

  5. New York Times svartelistet

  6. Kina størst på nett