Kjøp "kule venner"

Kjøp deg "kule venner" på nett for å tøffe opp webprofilen din.

Publisert: Publisert:

Glem Googling. Godt innførte i nettsamfunnet har for lengst skjønt at man virkelig kan finne ut om andres vaner ved å sjekke sosiale nettverk på nett.

Les også: Wiki for tystere

Hvis du vil ha en sjanse til en karriere eller en ny kjæreste bør du sørge for at vennekretsen imponerer, om den er ekte eller ei. Det tror i hvert fall gjengen som står bak websiden FakeYourSpace.com, en nettjeneste som vil skaffe deg en kul vennekrets mot betaling.

Ideen bak nettstedet går ut på at du for en dollar får åtte meldinger fra "venner" i innboksen din på nettsider som som MySpace og Facebook. Dermed vil disse automatisk føye seg inn med bilde i boksen av dine bekjente. Bildene fra Personene på FakeYourSpace er selvfølgelig uten unntak flotte, brune, godt muskulerte, attraktive og, hvis ønskelig, utfordrende unge mennesker.

Leter etter modeller

Tjenesten skulle være på nettet allerede, men har fått problemer med bildebruken av sine "venner". Bildene som ble lagt inn var hentet fra bildebyrået Istockphoto, som ikke tillater gjenbruk for kommersielle mål.

Dermed må FakeYourSpace vente med lanseringen til torsdag 1. mars.

- Velkommen til Fake Your Space. Du har kommet til en ny tjeneste som hjelper alle som føler de ikke er populære nok på nettet tå komme seg videre. Hvis du er lei å bare se andre med smellvakre venner, er dette plassen for deg, annonserer nettstedet for seg selv.

Bak ideen står en amerikansk student med navnet Walker. Han sier til New York Times at nettstedet vil gjøre kybertapere om til webvinnere.

Les hele saken hos IDG.

Publisert: