Nettbanktrøbbel
for DNB - igjen

Sjefen har sagt det «ikke er godt nok», men torsdag har Norges største bank hatt problemer med nettbanken. Igjen...

NEDETID: DNB har igjen hatt trøbbel med nettbanken. En innloggingsfeil oppstod cirka klokken 11.00. En liten time senere skal feilen være rettet opp, uttaler bankens informasjonsrådgiver.

Stian Lysberg Solum
  • Eric B. Utheim
Publisert:,

Torsdag formiddag i 11-tiden var deler av DNBs nettbank nede.

- Vi opplever innloggingsfeil akkurat nå, og jobber på spreng med å få rettet opp problemet, bekreftet informasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø overfor E24 klokken 11.00.

50 minutter senere opplyste han at feilen nå skal være rettet opp.

Har skjedd igjen og igjen

Listen over hendelser med nedetid i DNBs nettbank begynner etter hvert å bli lang (se liste nederst i saken over tidligere hendelser).

- Det er bare å beklage at kunder opplever problemer med vår nettbank, sier Korsberg Dalsbø.

- Det er en komplisert nettbank med mange brukere. Vi ønsker selvfølgelig null nedetid, og jobber hardt for å gjøre vår løsning så god som mulig.

Konsernsjef Rune Bjerke har tidligere i vår innrømmet stor frustrasjon over de mange nettbankfeilene, i et intervju med E24.

- Nettbanken og IT-infrastrukturen vår er det aller viktigste for vår kommunikasjon og oppfølging av kundene. Det skal og må fungere. Enhver dag hvor man har ustabilitet er en dag som ikke er god nok, sa Bjerke til E24 den gangen.

Ingen quick fix

DNB har 1,5 millioner nettbankkunder, og Bjerke har sagt at de jobber systematisk med å forbedre, utvikle og forenkle IT-strukturen.

- Vi investerer nå betydelige beløp som vi tror kommer til å gi resultater over tid. Men det er viktig å si at det er ikke noen «quick fix».

Les også

DNB med nettbank-trøbbel. Igjen...DNB truer med å vrake nettbank-leverandør...og i dag var det NordeaNå er DNB-nettbanken nok en gang nedeDNB: - Dette skjer ikke ofteNettbanktrøbbel for DNB. Igjen...Mer problemer for DNBs nettbankNye problemer for DNBs nettbankDNBs nettbank hostet og harket i morgentimeneDNB har datatrøbbelNettbanker og minibanker ute av driftNytt navn ga nettbanktrøbbel for DNB

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. DNB-nettbankenmed nedetid igjen

  2. Nettbanktrøbbel for DNB

  3. Systemtrøbbel for DNB

  4. Annonsørinnhold

  5. DNB: Nettbanken tilbake i drift

  6. Vipps var nede – nå fungerer tjenesten igjen