Bilshow for entusiastene

Fredag åpner Oslo Motorshow i Lillestrøm utenfor Oslo. I de tre dagene den varer vises alt fra trailere til motorsykler, og flere helt nye superbiler verdt et tosifret antall millioner. Her er det entusiaster som stiller ut for entusiastene. Se bilder under

BIL ETTER BIL Hele Norges Varemesse er fylt opp med kjøretøy i alle former og fasonger denne helgen, under Oslo Motorshow. I fjor var det over 30.000 mennesker innom, de håper på samme antall i år.
Publisert: Publisert:
BUGATTI VEYRON Dette skal være den eneste som finnes av Bugatti Veyron i Norge. Det er en 2008-modell med 1001 hestekrefter.
DAUER 962 LE MANS Som plaketten sier: En ekte Le Mans-bil, med drøyt 900 hestekrefter og en verdi på 25 millioner kroner.
DØDSTØNNE Bak standen til Indian er det en så kalt «dødstønne», hvor to svenske stuntførere skal snurre rundt med sine motorsykler heler helgen.
MOTIVLAKK En av avdelingene er i hovedsak dedikert til tungtransport, hvor flere selvsagt har hatt en fresk lakkjobb.
PORSCHE 918 SPYDER Ble laget i totalt 918 eksemplarer, hvor to er norskregistrerte. Det er en plug-in hybrid som har en startpris på cirka åtte millioner kroner.
VETERAN Det er en hel rekke med am-cars på utslillingen. Her er en Ford Model A fra 1928, neppe i helt original stand. Eid av en kar fra Fetsund.
PETTER SOLBERG Flere av Petter Solberg sine løpsbiler er representert. Her en Subaru fra hans mest suksessfulle WRC-periode, nemlig da han ble verdensmester.
CUSTOM MOTORSYKLER Det vises også frem en rekke prisvinnende, spesiallagde motorsykler.
CORVETTE Motoren til en spesialbygd 77-modell Corvette.
STILLER UT SUPERBILER Olav Medhus i Autoxo stiller ut en håndfull superbiler. Her sitter han i sin Koenigsegg CCXR som han har kjørt over 40.000 kilometer i de siste årene.
LAMBORGHINI SE 30 JOTA Jota er en spesialutgave av Diablo. Det ble bygget 11 stykker, og verdien i dag er oppgitt til å være sju millioner kroner. Den har en V12 på 632 hestekrefter.
POLARIS SLINGSHOT Polaris er trolig mest kjent for snøskutere og små terrengkjøretøy, men de lager også denne trehjulingen. Den har 172 hestekrefter og veier 764 kilo. Prisen i Norge er 479.000 kroner.
FERRARI LaFERRARI Autoxo har lånt inn denne fra Sverige, det finnes ingen i Norge. I nabolandet er det to, den andre eies av Roxette-mannen Per Gessle. Den har «LALALA» som registreringsnummer.
FORD CAPRI Capri Club Norge stiller med flere biler, her en 2,8i fra 1982.
KLASSISK LASTEBIL Det er både nye og gamle nyttekjøretøy på utstillingen. Her en Scania-Vabis LT75 fra 1961.
Les også

Solgte biler for 1,44 milliarder kroner

Les også

Denne bilen kan gå for 150 millioner kroner

Les også

Her blir det dyrt å kjøpe bruktbil

Publisert: