Etterlyser rød stasjonsvogn

SKIEN/OSLO (VG NETT) Politiet i Skien etterlyser en rød personbil stasjonsvogn av lignende type som drapssiktede Gamal Huseins bil.

Publisert: Publisert:

Interessant tips

Politiet reagerte meget kjapt og med stor interesse da et en kvinne meldte seg for politiet for to dager siden og fortalte at hun hadde sett en rød Opel Kadett stasjonsvogn i Øvre Trommedalen utenfor Skien.

- En kvinnelig tipser tok kontakt med politiet seint søndag etter at hun hadde sett bilde av Gamal Hoseins bil (rød Opel Kadett stasjonsvogn, red.anm.) på Dagsrevyen samme kveld. Hun mener å ha sett en lignende rød personbil stasjonsvogn i Trommedalsveien lørdag 13.januar mellom klokken 15 og 16.

Det opplyste politiadvokat Jon H. Borgen ved Skien politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

- Sikker

- Vitnet er sikker på at hun så bilen. Politiet fant tipset så interessant at vi satte i gang søk med hund etter Gry Hosein i dette området, sa Borgen på pressekonferansen.

Hundepatruljer har både mandag og tirsdag søkt i området hvor bilen ble sett uten ennå å ha funnet spor etter den savnede Gry Hosein (28).

Bilen skal nærmere bestemt ha stått parkert i Trommedalsveien på et høydedrag der veien går inn mot Vollsveien. Den skal ha stått rygget inn mot et grustak, men vitnet skal ikke ha sett personer i eller utenfor bilen.

- Om andre bilister eller andre har sett denne bilen stående i Tromedalen, vil vi at de tar kontakt med politiet, sa politiadvokaten.

Tauet inn

Politiet tauet mandag inn bilen til drapssiktede Gamal Hosein. De tror den drapssiktede kan ha transportert sin døde kone med denne bilen. Hoseins bil er en 83-modell, rød Opel Kadett stasjonsvogn med kjennetegn ND 76566.

Ikke liv

Politiet vil ikke si om vitner har fortalt at Gamal Hoseins bil var borte fra Faresgrillen på Falkum i Skien på det tidspunktet da kvinnen skal ha sett bilen i Trommedalen.

Gamal Hosein har selv fortalt at han var på gatekjøkkenet fra klokken 11 lørdag formiddag til rundt klokken 2 natt til søndag. Politiet mener at Gamal Hosein, som nå er siktet for forsettlig drap på sin kone, tok livet av henne på Faresgrillen en gang mellom klokken 11 og 16 lørdag 13. januar.

Etterforskere fra Kripos undersøkte Faresgrillen tirsdag uten å finne spor etter Gry. Hun har verken brukt mobil eller bank etter klokken 16 lørdag. Under fengslingsmøtet tirsdag begjærte politiet to ukers varetekt av Gamal Hosein med brev- og besøksforbud og deretter to ukers fengsel med brev- og besøkskontroll.

Tirsdag kveld var det fortsatt usikkert om spørsmålet om varetekt ville bli avgjort samme kveld eller om det ville bli utsatt til onsdag morgen.

Publisert: