Åpner verdens nordligste Porsche-forhandler

Porsche opplever en kraftig salgsøkning, og utvider sitt forhandlernettverk i Norge. Blant annet med den nordligste Porscheforhandleren i verden.

SÅ DET SUSER: Porsche opplever rekordsalg takket være Cayenne-modellen. Nå utvider de kraftig i Norge.
Publisert: Publisert:

Den norske Porsche-importøren Autozentrum Sport AS har inngått en forhandler- og serviceavtale med Traasdahl AS.

De blir da den femte forhandleren i Porsches norske nettverk, som fra før av er representert i Bergen, Oslo, Son og Stavanger.

Tromsø

Det skal åpne på Skattøra i Tromsø i august. Det nye anlegget blir på 2200 kvadratmeter, og blir verdens nordligste autoriserte Porsche-forhandler.

- Avtalen med Porsche Center Tromsø passer svært godt inn i vår strategi om et utvidet forhandler- og servicenettverk for Porsche i Norge, sier salgs- og markedssjef hos den norske Porscheimportøren Autrozentrum Sport AS, Christian Stenbo i en pressemelding.

Porsche Center Tromsø sitt markedsområde dekker Troms, deler av Nordland, Finnmark og Svalbard.

Oppsving

Porsche har opplevd en kraftig oppsving i salg etter at den nye Cayenne-modellen ble lansert i fjor sommer.

Porsche med rekordsalg

Utvidelsen i nord kommer bare uker etter at de signerte en tilsvarende avtale med Autotuning AS, som skal åpne et nytt Porsche-anlegg i Son. Det skal og åpne i august.

Porsche økte salget i Norge med 251,1 prosent i 2010 med 158 nybilregistreringer, hvorav 106 Cayenne i følge Opplysningsrådet for veitrafikken. Så langt i år er tallet 33 Cayenne og totalt 38 Porscher til og med mars.

Les også

Publisert:
Gå til e24.no