Bertel O. Steen fortsetter å rekruttere fra Møller-gruppen

STORT SELSKAP: Bertel O. Steen er det nest største privateide bilimportkonsernet i Norge, etter Møller-gruppen.
Publisert: Publisert:Bertel O. Steen henter sin andre sjef fra konkurrenten på under én uke.

Tidligere denne uken meldte bilimportkonsernet Bertel O. Steen at de hentet den nye sjefen for Kia i Norge fra deres hovedkonkurrent Møller-gruppen. Nå gjør de det igjen.

Roar Sollie som har vært leder av Bertel O. Steen Detalj AS har valgt «å søke nye utfordringer utenfor selskapet», som erstatter henter de Marius Hayler (45) fra Møller-gruppen.

– Marius Hayler er en god strateg med betydelig gjennomføringsevne som kan vise til gode resultater fra tidligere stillinger. I tillegg til bred erfaring fra bilbransjen, har han i en årrekke arbeidet med salg og markedsføring og har stor forståelse for de utfordringene som forhandlerne hanskes med, sier Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen AS, i en pressemelding.

NY SJEF: Marius Hayler går fra Møller-gruppen til Bertel O. Steen.

Hayler har siden 2012 hatt stillingen som administrerende direktør for Møller Bil Sverige, han har også sittet i konsernledelsen. Hayler har i tillegg jobbet som viseadministrerende direktør og salgs- og markedsdirektør for Volvo i Volvo Personbiler Norge AS, General Manager for MINI Nordic & Baltikum i BMW Group Sweden og salgs- og markedsdirektør for Rover, Landrover og MG i BMW og Rover Norge AS.

 Bertel O. Steen Detalj AS er ifølge pressemeldingen «en av Nordens største aktører innenfor salg og servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser.»

Mer bilstoff på E24 BIL

– Dette er en utfordring jeg går til med stor glede. Stillingen som administrerende direktør i Bertel O. Steen Detalj er blant de største i den nordiske bilbransjen, og omfatter et betydelig ansvar både for høyt kvalifiserte medarbeidere og å realisere ambisiøse mål, sier Hayler.

I 2013 var omsetningen for Bertel O. Steen Detalj på 7,5 milliarder kroner og har en stab på til sammen 1736 årsverk.

Sollie slutter i jobben med umiddelbar virkning, mens Hayler tar over i juni 2015. I mellomtiden tar Maarud over som konstituert leder for avdelingen.

Les også:

Komfort-klasseTidenes beste måned for Mercedes-BenzBertel O. Steen forbereder seg på tøffere tider

Publisert: