Norsk Tidal-sjef må gå

Norske Peter Tonstad er den andre toppsjefen i den Jay-Z-kontrollerte strømmetjenesten Tidal som må gå de siste drøye tre månedene.

FJERNER SJEF: Tidal, som blant annet eies av den amerikanske rapstjernen Jay-Z, fjerner en av sine sjefer. Norske Peter Tonstad er den andre toppsjefen som må gå på tre måneder.
Publisert: Publisert:

43 år gamle Tonstad har vært administrerende direktør i Aspiro, selskapet som eier både Tidal og Wimp, siden 17. april. Selskapet kontrolleres av rapperen Jay-Z og en rekke andre av musikkens superstjerner. Siden han overtok, har Jay-Z byttet ut to toppsjefer og to direktører, i tillegg til hele styret i Aspiro, skriver Dagens Næringsliv.

Les også

Beyoncé og Jay Z i Norge

– Det eneste jeg kan bekrefte er at jeg har fratrådt, sier Tonstad til avisen.

17. april overtok Tonstad som toppsjef i Aspiro etter Andy Chen. Tonstad hadde også styrt selskapet i et drøyt år fra desember 2012 til januar 2014.

20. april ble hele styret byttet ut. I mai måtte både markedsføringsdirektør Are Thu og produktdirektør Ervin Draganovic gå, skriver avisen.

Les også

Se listen: Disse har flest følgere på Instagram

Tidal er en norsk-svensk strømmetjeneste som i vår ble kjøpt opp av Project Panther Bidco for 464 millioner svenske kroner.

Dette selskapet kontrolleres av blant andre Jay-Z.

Tidal er en relansering av Wimp-navnet, som nå er i ferd med å fases ut. Selskapet har om lag 120 ansatte, med hovedkontor i Oslo og New York.

Les også

Tror Jay Z henter inspirasjon før strømmekrig i USA

Les også

Spotify-gründer: – Man må ikke være nummer én for å lykkes

Les også

Tidal: – Vi har ingen planer om å tilby gratis abonnement

Publisert: