En bilutstilling av de sjeldne

Ved bredden til Como-sjøen ble det forrige helt holdt et helt spesielt bilarrangement. Se stor bildeserie over.

Publisert: Publisert:

Concorso d’Eleganza Villa d’Este er et av de mest eksklusive bilarrangementene som finnes. Det holdes hvert år ved Como-sjøen i Italia, og gikk av stabelen forrige helg.

Her kåres den vakreste bilen, diverse konseptbiler vises frem og RM Auctions holdt sin bilauksjon, alt i en ramme av luksus i hagen til den slottsliknende bygningen Villa d’Este. 6000 mennesker var innom i løpet av helgen.

Mer bilstoff på E24 BIL

- Konkurransedeltakerne og de spesielle utstillerne i år tok arrangementet til et helt ekstraordinært nivå, sier Ralf Rodepeter, direktør for BMW Museet, i en pressemelding. BMW er medarrangør.

Ralph Lauren

Concorso d’Eleganza Villa d’Este ble første gang holdt i 1929, den gang i Cernobbio, nord i Italia, siden 1999 har det vært på grunnen til Grand Hotel Villa d’Este og den tilstøtende eiendommen til Villa Erba.

SE STOR BILDESERIE FRA ARRANGEMENTET ØVERST I SAKEN

Det deles ut pris for den flotteste historiske bilen, som i år ble Ralph Laurens Bugatti 57SC Atlantic fra 1938, en av to som finnes. Mens prototyper og konseptbiler har sin kåring, der var det Alfa Romeo Disco Volante laget av karosseribyggerne Touring som vant.

Under bilauksjonen ble det blant annet solgt en Ferrari 340/375 MM Berlinetta fra 1953 for 75 millioner kroner, det nest dyreste på en bilauksjon gjennom tidene.

Les også:

Publisert:
Gå til e24.no