Apple-analytiker som «aldri» tar feil: - Ny iPhone kommer i august

Legendarisk apple-analytiker Ming-Chi Kuo spår iPhone-lansering allerede i august. Dette mener han man kan vente seg.

FORCE TOUCH: Apples nye klikk-teknologi, Force Touch, vil bli en viktig de kommende iPhone-modellene, mener anerkjent analytiker.

Andy Wong
Publisert:

Apple-analytiker Ming-Chi Kuo har rykte på seg for å være en av verdens mest treffsikre når det kommet til å spå hva selskapet vil levere rundt neste sving.

I april i fjor gikk han ut med en rekke funksjoner i den nye iPhone 6, lenge før telefonen var i salg. Alle hans spådommer viste seg å stemme.

Mannen som nærmest «aldri» tar feil er nå ute med ferske utsagn basert på sine kilder. Han forteller nå at Apples nye telefon vil komme mye tidligere enn man er vant til, skriver Business Insider.

Les også

Samsungs knallsalg ga Apple prosessor-frykt

6s eller 7?

Det vanlige er at Apple lanserer sine nye telefoner i september og begynner å selge dem ti dager etter lansering. Men ifølge Kuo kommer Apple i stedet til å slippe to nye modeller i august, for så å begynne å selge dem i september.

Kuo deler også et par spådommer på hvordan de nye telefonene - som trolig blir kalt iPhone 6s eller iPhone 7 - kommer til å bli:

  • Størrelsene på de to modellene vil være på 4,7- og 5,5 tommer slik som fjorårets iPhone 6 og iPhone 6 Plus.
  • Apples nye «Force Touch»-teknologi vil bli implementert, og blir selskapets salgsargument.
Les også

Slik kan Apple gjøre hjemtasten enda mer nyttig

Ny touchteknologi

Force Touch er teknologi som gjør det mulig å skille mellom harde og lette trykk på mobilskjermen. Teknologien er allerede i bruk på Apple Watch og i Apples nye Macbook.

I et notat har Kuo skrevet at «Force Touch»-teknologien «vil berike brukeroplevelsen ved å gi flere inntastingsmetoder og støtte håndskrevne signaturer», skriver The China Post.

Veckans Affärer skriver at dette selvsagt muliggjør at Apple kan komme til å bruke den nye klikktypen i sine standardapper som «Telefon» og «Kamera».