Facebook lanserer egen deal-tjeneste i Norge

Det sosiale nettstedet hiver seg på i konkurransen om å formidle lokale tilbud til brukerne.

FRISTER MED MILKSHAKE: McDonald's er en av selskapene som tester tjenesten i Norge.
Publisert: Publisert:

De store medieselskapene står i kø for å lansere sine kupongtjenester i det norske markedet.

Mandag melder Facebook at de lanserer Facebook Check-in Deals i Norge. Dette er en tjeneste der butikkene kan sende kundene tilbud på mobilen når de har sjekket inn via Facebook Places.

Logger inn

Med Facebook Check-in Deals får brukere som sjekker inn hos en virksomhet, registrert hos Facebook Check-in Deals, tilgang til spesielle tilbud i butikken/utsalgsstedet.

- Facebook Check-in Deals gir butikker en ny og unik mulighet til å koble sammen teknologi og fysisk plass, sier Martin Ingemansson, Nordensjef i Facebook i en pressemelding.

De første til å ta det i bruk i Norge er IKEA, G-Sport, Elkjøp, og Mc Donalds.

I motsetning til de andre kupongtjenestene som nå er etablert i det norske markedet, er Facebook Check-in Deals en ren mobiltjeneste. Les mer om hvordan tjenesten fungerer i faktaboksen.

Dele med venner

Via deres egen side på Facebook får brukerne også mulighet til å se hvilke tilbud deres venner har benyttet seg av. Målet er dermed å gjøre shoppingen mer sosial og skaper en positiv jungeltelegrafeffekt for annonsørene.

Facebooks lansering kommer under en uke etter at Norges største medieselskap Schibsted lanserte sin kupongtjeneste Let’s Deal.

Les også: VG og Finn i strupen på Groupon

Tidligere er amerikanske Groupon, Edda Medias Sweetdeal og Gule Sider Deals lansert i Norge.

Les også: Groupon og A-pressen inngår allianse

Publisert:

Her kan du lese mer om